Λεπτομέρειες
Πλύση:
Ρίχνουμε μέσα στο δοχείο 1/4 λίτρο κρασί (αυτό του οποίου θα εμφιαλώνεται)
Εισάγετε το ακροφύσιο μέσα στο λαιμό της φιάλης και πιέστε με μια γρήγορη κίνηση
Ο ψεκασμός επιτρέπει την εξάλειψη των τυχόν υπολειμμάτων (ασβεστόλιθος, σκόνη, κλπ ...)
Αποστείρωση:
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάλυμα νερού και όξινο θειώδες στη θέση του κρασιού.
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Κατασκευαστής | Όχι |
---|