Προφίλ

Η εταιρεία 'PERMA' Αφοι Μουτζίκου Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2006. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Άνω Τούμπα Θεσ/νίκης σε μια ενιαία μονάδα που περιλαμβάνει γραφεία – αποθήκες – έκθεση. Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εξαγωγή, με χονδρική και λιανική πώληση σε:

  • επιστημονικά όργανα μέτρησης & εργαστηριακό εξοπλισμό
  • οινοποιητικό εξοπλισμό
  • ηλεκτροφόρους φράχτες
  • λάμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας

Φιλοσοφία της εταιρείας από την ίδρυσή της είναι να εισάγει προϊόντα άριστης ποιότητας – επώνυμα – πιστοποιημένα – με εγγυήσεις, σε πολύ προσιτές τιμές. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικου,όπως: Witeg, Lamy Rheology, Fungi Lab, Aqualabo, Cleaver Scientific, Centurion Scientific, MSE, IKA, Grant Instruments, Groupo Selecta, Consort, Kern, Sauter, Helmut Fischer, Pfeuffer, Zehntner, Atago, Misco, Lutron , Milwaukee Instruments, Gab, Endecotts, Johnson Test Papers, Farmcomp, Lamaplast, Reagecon, Labsolute & Chemsolute.

Στο χώρο που δραστηριοποιείται και μέσα από ένα σύστημα συμβουλευτικής πώλησης που εφαρμόζει, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατάλληλη επιλογή του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Επίσης, όντας αφοσιωμένη στην στήριξη του πελάτη, παρέχει υψηλή τεχνική υποστήριξη στις συσκευές που αντιπροσωπεύει από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πριν και μετά την πώληση (after sales service).

Προσπαθώντας καθημερινά να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών της, με το να βελτιώνει συνεχώς τις μεθόδους της, σήμερα συνεχίζει με την βοήθειά σας να σας παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες της.