Ταινίες Μέτρησης

4 Προϊόν(τα)

 1. Πεχαμετρικά Χαρτιά 0-14

  8,00 €

  Τα χαρτάκια pH είναι απλά στη χρήση, ενώ δεν απαιτούν τεχνική εκπαίδευση. Για να μετρήσετε το pH, απλά βυθίζετε το χαρτάκι ελέγχου στο δείγμα και στη συνέχεια συγκρίνετε το χρώμα του αποτελέσματος που προέκυψε, με το διάγραμμα χρώματος του pH.

  Μάθετε περισσότερα

 2. Μετρητής Υπεροξειδίου

  12,30 €

  Εύκολη και γρήγορη μέθοδος για τον προσδιοριμό του υπεροξειδίου στο διάλυμα. Βυθίζετε το χαρτάκι ελέγχου στο δείγμα και στη συνέχεια συγκρίνετε το χρώμα του.Το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιείται συνήθως στις βιομηχανίες τροφίμων και γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι λωρίδες ένδειξης υπεροξειδίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα απομένοντα απολυμαντικά υπεροξειδίου έχουν αφαιρεθεί πλήρως πριν από την πλήρωση. Αυτό λειτουργεί ως εγγύηση ότι η περιοχή είναι ασφαλής και χωρίς υπεροξείδιο.

  Μάθετε περισσότερα

 3. Τέστ Πισίνας 3 σε 1

  12,30 €

  Εύκολη και γρήγορη μέθοδος για τον προσδιοριμό της ποιότητας του νερού στη πισίνα. Βυθίζετε το χαρτάκι ελέγχου στο δείγμα και στη συνέχεια συγκρίνετε το χρώμα του αποτελέσματος που προέκυψε, με το διάγραμμα χρώματος του pH, της αλκαλικότητας και του ελεύθερου χλωρίου.

  Μάθετε περισσότερα

 4. Τέστ Πισίνας 5 σε 1

  14,30 €

  Εύκολη και γρήγορη μέθοδος για τον προσδιοριμό της ποιότητας του νερού στη πισίνα. Βυθίζετε το χαρτάκι ελέγχου στο δείγμα και στη συνέχεια συγκρίνετε το χρώμα του αποτελέσματος που προέκυψε, με το διάγραμμα χρώματος του pH, της αλκαλικότητας, της σκληρότητας, του ολικού και ελεύθερου χλωρίου.

  Μάθετε περισσότερα

4 Προϊόν(τα)