Ηλεκτροφόροι Φράχτες

Ηλεκτροφόροι Φράχτες

Είδη 61 εώς 71 από 71 στο σύνολο

  1. Μετασχηματιστής ρεύματος OLLI 300

    202,50 €

    Μέσης ισχύος μετασχηματιστής ενέργεια παλμού 2.6 J. Ένας βασικός μετασχηματιστής κατάλληλος για φράκτες αλόγων που εξυπηρετεί καλά επίσης και τους μικρότερους φράκτες βοοειδών. Η νέα αυτή συσκεή δίνει υψηλότερη τάση παλμού που καθιστά τον OLLI 300 καταλληλότερο για τα ζώα με μακρύ τρίχωμα.

    Μάθετε περισσότερα

  2. Μετασχηματιστής μπαταρίας OLLI 70 B

    213,00 €

    Ιδανικό για χρήση σε φορητές ηλεκτρικές περιφράξεις. Ο OLLI 70 Β παρέχει ισχυρή ώθηση ενέργειας καθώς και 4 μήνες λειτουργίας χωρίς αλλαγή όταν   χρησιμοποιείτε αλκαλικές μπαταρίες OLLI .

    Σας επιτρέπει να επιλέξτε περισσότερη ή λιγότερη ενέργεια να καταναλώνει με έναν διακόπτη  λειτουργίας.

    Περιέχει μία 9 V αλκαλική μπαταρία η οποία μπορεί να συνδεθεί με μία επιπλέον 12 V μπαταρία ή έναν ηλιακό συλλέκτη για την προστασία εκφόρτησης.

    Μάθετε περισσότερα

  3. Ηλιακός συλλέκτης για τον OLLI 30 B και 70 Β

    216,00 €

    Χρησιμοποιήστε  το πάνελ ηλιακής ενέργειας για φράχτες, που βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Η ηλιακή ενέργεια επιτρέπει τη χρήση της υψηλότερης ισχύος
    χωρίς να χρειαστεί αντικατάσταση ή φόρτιση της μπαταρίας. Είναι συμβατό με τον μετασχηματιστή OLLI 30 B και 70 Β.

    Μάθετε περισσότερα

  4. Πάσσαλοι πολυεστερικοί 140 εκ. ( 50 τμχ. )

    229,00 €

    Πάσσαλοι πολυεστερικοί 50 τμχ. μήκους 140 εκ.

    Μάθετε περισσότερα

  5. Μετασχηματιστής ρεύματος OLLI 600

    239,50 €

    Αξιόπιστος καθολικός φράκτης για όλα τα ζώαΚατάλληλος για τους μεσαίου μεγέθους φράκτες βοοειδών και μεγάλες μάντρες αλόγων. Η νέα τεχνολογία του OLLI 600 δίνει καλύτερη τάση  στους φράκτες και ειδικά στους μακριούς φράκτες.

    Μάθετε περισσότερα

  6. Μετασχηματιστής μπαταρίας OLLI 250 B +

    240,00 €

    Ισχυρός 12 V μετασχηματιστής μπαταρίας για όλα τα ζώα. Top μοντέλο με ευέλικτα χαρακτηριστικά. Η μέγιστη ενέργεια παλμού 2 J.

    Ο OLLI 250B + διατηρεί τη μπαταρία φορτισμένη σωστά και αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς που θα μπορούσε να συμβεί αν η μπαταρία θα αποφορτιστεί πλήρως. Ο τρόπος φόρτισης με το ηλιακό πάνελ εμποδίζει την υπερβολική φόρτιση της μπαταρίας σε όλες τις καταστάσεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την μπαταρία ικανή να διαρκεί περισσότερο σε χρήση.

    Η μέτρηση της τάσης στον φράχτη αποκαλύπτει όποιες επίγειες διαρροές βοηθώντας έτσι τον χρήστη να κρατήσει το φράχτη σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

    Μάθετε περισσότερα

  7. Μετασχηματιστής ρεύματος OLLI 950

    294,30 €

    Ισχυρός μετασχηματιστής με τη μέγιστη ενέργεια παλμού 4.8 J. Χρησιμοποιείται για όλα τα ζώα. Συνιστάται ειδικά για τους μακριούς φράκτες βοοειδών, προβάτων και άγριων ζώων. Ο OLLI 950 προειδοποιεί για την πάρα πολύ χαμηλή τάση. Αυτόματη ρύθμιση της τάσης ανάλογα με την δύναμη πίεσης στο φράκτη.

    Μάθετε περισσότερα

  8. Ηλιακός συλλέκτης 20 W

    295,00 €

    Είναι συμβατό με τον μετασχηματιστή OLLI 250 B+  και OLLI 122 B, οι οποίοι διαθέτουν ξεχωριστό σύνδεσμο για το ηλιακό πάνελ. Η τάση φόρτισης από τον ηλιακό συλλέκτη πηγαίνει στην μπαταρία μέσω του μετασχηματιστή που ρυθμίζει την τάση φόρτισης, ώστε η μπαταρία να μην υπερφορτώνεται. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος υπερφόρτισης που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην μπαταρία του.

    Μάθετε περισσότερα

  9. Μετασχηματιστής μπαταρίας OLLI 9.07 S

    299,00 €

    Βασικό μοντέλο μετασχηματιστή 9 / 12 V με δυνατότητα σύνδεσης ηλιακού συλλέκτη.

    Μάθετε περισσότερα

  10. Μετασχηματιστής ρεύματος OLLI 1000

    393,00 €

    Υψηλής απόδοσης μετασχηματιστής. Έχεί οθόνη που δείχνει την κατάσταση του φράχτη με την χρήση φάτσας Smileys smiley.  Ο έξυπνος OLLI 1000 έχει αυτόματη ρύθμιση δύναμης και παράγει τη μέγιστη ενέργεια παλμού 5 J σε όλα τα σημεία του φράχτη, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο μετασχηματιστή. Για παράδειγμα:  smiley για σωστή λειτουργία, sad υπάρχει ένα πρόβλημα.
    Η τοπ επιλογή για άλογα. Πολύ ικανοποιητική απόδοση για όλους τους τύπους φρακτών, ειδικά για μεγάλου μήκους φράκτες όπου η κατάσταση του φράχτη ελέγχεται από τον μετασχηματιστή.

    Μάθετε περισσότερα

  11. Μετασχηματιστής ρεύματος OLLI PROTECTOR 11

    437,00 €

    Με την εισαγωγή του ευρωπαϊκού προτύπου EN60335-2-76 / Α12: 2010 όλοι οι μετασχηματιστές με  απόδοση μεγαλύτερη από 5 Joules, πρέπει να είναι σε θέση να έχουν  χρονοκαθυστέρηση λειτουργίας. Η OLLI  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της σειράς Protector με το πρώτο μοντέλο PROTECTOR 11 .

    Τα χαρακτηριστικά του PROTECTOR 11:

    • Παρακολουθεί συνεχώς το φράχτη
    • Αυξάνει και μειώνει την ισχύ που απαιτείται από το φράχτη
    • Καθυστέρηση 60 δευτερολέπτων πριν από την αλλαγή ισχύος
    • Λειτουργία συναγερμού: επιτρέπει έως και 10 λεπτά για να καθαρίσει τα εμπόδια από το φράχτη
    • Λειτουργία συναγερμού: επιβραδύνει τον παλμό και μειώνει την ισχύ σε κάτω από 5 Joules
    • Διαθέτει 2 ακροδέκτες εξόδου: 1 υψηλής ισχύος 1 χαμηλής ισχύος
    Μάθετε περισσότερα

Είδη 61 εώς 71 από 71 στο σύνολο