Διαθλασίμετρο ψηφιακό

PAL - Patissier

Γρήγορη Επισκόπηση

Κατάλληλο για μέτρηση σακχάρων σε γλυκίσματα, χυμούς φρούτων, σάλτσα, μαρμελάδα κ.α

415,00 €

Άμεσα διαθέσιμο

Λεπτομέρειες
Ή

Λεπτομέρειες

Εύρος μέτρησηςBrix: 0,0 έως 85,0% 
Baume (ζάχαρη): 0 έως 45 ° 
Θερμοκρασία: 10,0 έως 100 ° C
ΑνάλυσηBrix: 0,1% 
Baume (ζάχαρη): 1 ° 
Θερμοκρασία: 0.1 ° C
Ακρίβεια μέτρησηςBrix: ± 0,2% 
Baume (ζάχαρη): ± 1 ° 
Θερμοκρασία: ± 1 ° C
 Αντιστάθμιση θερμοκρασίας10 έως 100 ° C (αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας)
Θερμοκρασία περιβάλλοντος10 έως 40 ° C
Όγκος δείγματος0,3 ml
Χρόνος μέτρησης3 δευτερόλεπτα
Τροφοδοσία2 × AAA μπαταρίες
Διεθνή Τάξη ΠροστασίαςIP65 Dust-σφιχτό και προστασία από πίδακες νερού.
Διαστάσεις & Βάρος55 (W) × 31 (D) × 109 (H) mm, 100g (Κύρια μονάδα μόνο)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ΚατασκευαστήςATAGO